Hata vinter!

Jaha, Nu ligger man här och bara glor på teve igen.. Fan vad jag hatar vintern ! Jag vill ut och göra massa roliga saker, men den jävla vintern sabbar allt :P
Tant Elin HATAR vintern !

Är inte så jobbigt att bo själv som jag trodde det skulle bli. Men det är nog mycket för att cs och jag har så bra kontakt som vi har , och kan umgås och snacka som vänner. Vi är ju trots allt skitbra kompisar, men det blir nog lätt så när man varit tillsammans i 7 år.

Anyway, köpte en ny huvud gavel i veckan =) Verkligen tjusig ! Men märkte att jag måste ha sängen i hörnet jag alltid haft den , om det ska passa. När jag får pengar ska jag köpa tapeter och shit så ska pappa få komma hit och göra lite nytta här hemma å sätta upp skiten :D Inte fan orkar jag med sånt inte :P




min huvudgavel



Har satt upp mig på en lägenhet på brynäs, HELT galet fin ! Men ligger tvåa jusst nu, Men man kan ju alltid hoppas ! Skulle bli skit lycklig om jag fick den ! Men som vanligt kommer väll något / någon ivägen och ställer till det .
Det är sånt man får leva med...

Missade träningen idag , Känner mig inte riktigt 100 . Ont i halsen och jävlig. kanske tillochmed måste sjukanmäla mig i veckan , om det blir värre dvs. Men hoppas ju det blir bättre ! ;D

Nu ska jag trycka i mig en liiiiiiten bit kladdkaka, sen ska jag kolla på teve innan det är läggdags.
Jag förtjänar en bit kladdkaka efter alla träningar jag INTE missat ! Så det så !




BraTackHej/ Elin

Varför ?

Får man fråga varför folk överhuvudtaget går ut när det är så här kallt !? Jävla skit väder . Nu vill jag ha sommar tack ! Då blire volleyboll , sola , bada och bara mysa !

Anyway. Va på cup igår i östhammar , gick inte som vi väntat oss dock =/ Vann inte en enda match, Men vi spöar dom ute iallafall :D Det är då det räknas ;D

Kom på att jag lär ta mig ut i snö ovädret idag iallafall =( pappa har fyllt år, så vi ska ner och käka på stan.
Får se om man överlever det då =)

När jag får lön , då blir det om tapetsering här hemma, ska bli galet skönt ! svart och mörkt ska det bli !
Sen ska jag köpa lite nya möbler , så man kanske kan börja trivas här hemma.



BraTackHej/ Elin

slö

Idag har det inte hänt så mycket.

Jag och annlo var och hälsade på malin och hennes unge . Eftersom vi bara skulle till malin tyckte jag att det var passande att bara slänga på mig ett par leggings (stavningen?) och kappan , Men ajdå så fel jag hade.
Malins pappa och bror kom och hälsade på, dom tyckte vi skulle ta en promenix och så blev det ju . Från Malin vid korsnäs till kyrkängarna, och hem till malin igen. KALLT VARE ! fy =(
Men bra med lite frisk luft .
sen när vi kom hem till maslin igen ville Malins vovve ÄTA UPP annlos vovve, så det blev hemfärd för mig, annlo och vovvisen.

Jag och christian kom precis på att vi inte har ätit mat sen i förrgår =/ Kanske inte för bra det . Inte konstigt att man är lite slö i skallen och mår lite allmännt dåligt =/ aja , Får väll laga till nått i morgon  antar jag , annars stupar man väll på träningen skulle jag tro :P

I morgon bitti ska jag hem till sofi och få massage . Mina ben strejkar nu igen, Men nu är det vaderna.
hon skulle ta lite rygg också ;D skönt ska det bli,hoppas bara det blir bättre.

Har även hunnit med att möblera om här hemma. Jag blev så jävla less på den här lägenheten att jag inte visste vad jag skulle ta mig till, så då fick christian slita sig från datan och flytta lite saker (Han gjorde det tillochmed utan att klaga , BLI FÖRVÅNADE , people !)
Så nu står sffan i hörnet där sängen stod och sängen står vid fönstret , Så nu gott folk  blir det inge mer knacka på rutan när man vill komma och hälsa på ! För då kommer jag skita knäck ! Haha.

anyway. Nu blire sängen skulle jag tro. Tant elin får ont i ryggen av att sitta vid datan för länge.
Jag känner mig för jävligt gammal......














BraTackHej/Elin

Hora.

Stånk och STÖN !

I Skuggan av min lägenhet , kan jag äntligen lägga ner mig huvud och vila i lugn och ro ;D poetiskt va :P HAhahahaa.

Anyway. Idag har det hänt rätt mycket känns det som , Tror det känns som om det är mer än vad det är, Men iallafall .... Jobbade i vanlig ordning , sen ner på stan och träffa annlo och sen bar det av till mary kay kontor för sån där hudvård/smink provnings grejjs ;D ni vet vad jag menar !

Jag tycker fan alltid jag ser ut som en hora när jag går därifrån , Jag brukar bara se allmännt sliten ut, Men HORA var nog rätta ordet att beskriva min sminkning med .

Efter det träffa jag pappa som hade fixat min kära väska !

Så nu slipper jag se fet(are)ut i jackan , när jag har hela mitt liv i fickorna.

Sen bar det av upp till min gammalmoster och sen ner på seans,Väldigt intressant, Men bara mormor som fick kontakt av mina släktingar som var med till seansen (5 inkl mig)
.
Jag ska iallafall hyra in ett medium jag redan har varit hos på en seans förut, så ska hon få göra hem besök. Tänkte dra ihop ett gäng polare om det är några som är intresserade , kostar ju bara 200 kr pp.

Christian skulle väll ha flyttat ut idag igentligen , men det sket väll han rätt hårt i antar jag , Han bestämde sig för att dra ut med andz och åka skoter istället. Blir väll så att jag får säga åt morfar att köra hem alla christians grejjor hem till han och dumpa av skiten, För christian får ju aldrig nått gjort verkar det som.
Men jag hetsar väll honom inte heller precis, men kommer man översens om något tycker jag man ska hålla det , Iallafall till en viss del ^^,

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och glo på teve och bara slappna av.
I morgon är det ny dag, Nya tag.


BraTackHej/ Elin

snart .

Snart ska man iväg på träning i vanlig ordning. Att det är styrka (bara) gör det hela inte bättre .Men jag måste passa på att träna, Har cup den tjugonde .Hade planerat att vinna, Men vi får väll se =D


Annars har det inte hänt så mycket sen sist jag skrev , tar det lugnt helt enkelt, Man måste hinna njuta av livet också ;)


En grej har jag lessnat på , SURKÄRRINGAR. VARFÖR ska dom jämt hålla på . Det gör mig så jävla irriterad och förstör hela min dag . Efter surkärringen har gnällt så kan jag inte sluta älta och irritera mig .NOG !
Fick trevliga nyheter här i veckan åxå,Som gjorde mig glad, Men ändå förvirrad.. Men dom tänker jag behålla för mig själv ! Det ska ni skita i ! ;D Haha.

Tant elin är lite törstig känner hon  , Synd att man är fattig som en lus.. Eller som jag skrev till persson "När man är så rik som jag , Då lessnar man på att vara ute och hänga på alla klubbar ".

Får se hur det blir till helgen ... vette fan om jag är redo . känns som om jag skulle behöva mycket, mycket stöttning. Vet ju att jag får det . Men frågan är om man vågar erkänna att man behöver det . Innan det är för sent.


Nu ska jag packa till träning.


BraTackHej/ Elin

RSS 2.0