sista april

Halloj. Idag är man på rätt bra humör , förutom att jag hade glömt att det var sista april idag och lovat mamma att vi skulle vara i stallet och fixa å rida medans alla andra ska ut =/ Hade man haft råd så hade man ju följt med dom , men så är inte fallet :P Jag tror nog att det blir trevligt att vara ute och rida i det fina sommarvädret iallafall =)
Igår var jag och lämnade in mitt cv på nån affär (Hemköp?) så vi får se vad som händer där, amn kan ju alltid hoppas ..
sen bar det av till träningen, Var bara motion så det var bara att springa det .. Runt rudan och jag klarade mig bättre än jag trodde :D Men tyvärr så har jag bättre kondition än ben, så mina ben började göra ont efter bara 1/4  Av rudan.. sen var det intervaller, så jag kuta som aldrig förr. Men efter ett tag gav mina ben upp och jag fick sitta breve och se på när alla andra svettades ;D Näste helg är det loppis och shit på kastvallen och även våran första serie match :D så det ska bli kanon kul,hoppas bara jag kan vara med.
Såg på hockeyn igår åxå, Fy fan, Jag har aldrig varit med om nått så spännande i hela mitt liv ! Allvarligt...... ;D
6-5 till sverige slutade iallafall matchen och sverige kom tvåa i gruppen. Nu blire ryssland idag =) spännande !

I Mogon fyller kära syster och granne år, så ska väll gratta folk hela dagen . inte mycket annat som händer vad jag vet för tillfället..

Fyrrte ! Nu kommer du hit med datan eller så går jag med bordet till närmaste majkase, stolen kan jag behålla så länge ;) haha. Saknar RIKTIGT lan. Elin vill åxå ha en riktig data som hon kan lira cs på =) Skulle äga er på lan;)
 
Nej nu ska jag skura golven här hemma, ser förjävligt ut, men nån måste ju göra det ....

-miss you-

BraTackHej / Elin

Helgen

Helgen har varit väldans händelserik.
Annlo tyckte att jag behövde gå ner lite i vikt så då tyckte hon att jag skulle cykla in till stan för att umgås med henne, och det gjorde jag , Belive it or not lixom. Väl nere på stan träffade vi upp cicci som var hemskt törstig på alkohooool,så hon slet med oss in på systemet och handlade för 600 spänn. Och där börjar väll hela den hemska resan den fredagen kan man nog säga ^^ Gjorde oss iordning hemma hos annlo i vanlig ordning, för att sedan bege oss till sätra för party, och party blev de, kan jag lova. Fulla som svin på tequila och vodka fortsatte kvällen till slick och sen (lite minnes luckor huller om buller) och sen va jag helt plötsligt hemma :S  träffade upp cicci åxå typ vid tre och satt ute och fyllesnacka till typ halv 6 någon gång, sen gick jag in, Men mer än så minns jag inte , vet bara att jag hann ta mig till sängen innan jag däckade ;D
Och ledsen cicci, men jag kommer inte ihåg för mycket om vad vi snackade om heller, bara att jag satt och sa typ "SJÄLVFÖRTROENDE! MAN MÅSTE HA SJÄLVFÖRTROENDE" hahahaahah. lol.
Igår va jag barnvakt åt linnea.
Cicci och Persson var här på middag så jag gjorde mat åt 5 pers, det var inte lätt det kan jag lova . köket såg ut som ett bombnedslag efter att jag var klar där inne ;D
Det va ju trevligt iallafall efteråt när det va fint i köket igen :P efter sisådär en timmas städning ....
Cicci tyckte att jag skulle med och supa i lördags åxå, men min mage höll inte alls med :P Så det var lite tråkigt ... Men hon klara sig utan mig , inte lika bra , men hon klarade sig ;) haha-
Anyway, Idag Har jag varit till stallet med morsan, magnus och linnea, vi vårstädade och grillade och hade det allmänt mysigt :P skulle rida åxå igentligen, men blev icke så tyvärr =/ ska dit nån annan dag framöver och rida istället , dom som önskar att se på när jag får panik kan skriva en kommentar så får ni vidare information om när och hur jag ska dit ^^ Haha.
Rätt så givande helg ilallafall trots att baksmällan smög sig på , på lördagen.

Nu ska jag umgås med christian, andersson och persson som är här och hälsar på i vanlig ordning.


GRILLA NÅN ?!?!?!?!??!?!? GE MIG KÖTT !



BraTackHej / elin

Lata 80-Talister (!!!)

Igår låg jag och zappa framför teven som vanligt , slutade med att jag fastnade framför ett program som gjorde mig väldigt upprörd ! det hette tydligen kvällsöppet med ekdal och ämnet var  " Lata 80-talister " !
Blev så upprörd när folk sitter och säger att ungdomarna är så jävla lata nu för tiden och att det är därför dom inte har något jobb ! Ja ni hör ju själv hur det låter, nu i ekonomi krisen och allt sånt skit som man inte kunnat göra något åt.Visst känner alla någon lat jävel som bara inte orkar ta tag i sitt liv, men jag tror inte att det beror på att han kanske möjligtvis är 80-talist !? Så sitter det en gubbe och säger åt en tjej i publiken att hon inte har försökt tillräckligt och han tycker att hon skulle starta eget företag, för det var ju såååååå ENKELT ! vilket CP! Sitter och säger att 80-talisterna är lata, men själv är han så lat att han inte ens går utanför dörren och ser vilket skit samhälle vi lever i och att det näst inpå omöjligt att få ett jobb. Men han tyckte att vi skulle flytta till USA och söka jobb där och att 80-talisterna tydligen var för jävla fega för att våga flytta till ett främmande land ,där dom pratar ett främmande språk och där man riskerar att bli nerskjuten om man jobbar i en affär. KONSTIGT ATT MAN INTE VÅGAR !? IDIOT!
Och jobba gratis !? Ja, det verkar roligt, det ska jag göra.... INTE !!!!
Nog om det.
Måste bara gratta annlouise som fått jobb på hemköp ! Mycket roligt =) Nu ska bara jag ta mig in där jag med ;)

Anyway. Har fortfarande benhinneinflammation , så jag fick några övningar jag skulle göra igår istället för att träna. så nu hoppas jag att bli bra igen snart. Som tur är slipper jag springa runt rudan på träningarna än så länge tack vara benhinneinflammationen :D så det kan jag glädjas över ett tag till.
Andersson var här med lilla sötnöten Helin i veckan. så jävla söt den ungen ! tant elins lill tjej det  =)

Ska börja på ett cv nu så jag har inte tid att sitta här och skriva en massa skit.












BraTackHej / Elin

Störd ? (!)

Hej Hej Hallå. Har precis vaknat och sitter här och glor som vanligt.
I Torsdags var jag och cicci ut och gick för hela slanten. Eftersom det va sommarväder tyckte man ju att det skulle bli skönt, men så fort vi kom utanför dörren började det regna.Typiskt min tur det, Jag som hade mina foppatofflor på och allt. Så det var bara att stå ut det . Våldgästade hemma hos morsan klockan 12 på natten , Moa trodde vi var inbrotts tjuvar ;D Haha. hon är inte lite puckad hon inte . Har ett litet glasfönster i ytterdörren , så hon trodde inte att jag såg henne , när hon försiktigt låste dörren och smög iväg ut i hallen ,sakta sakta.... Haha. Då tyckte jag och cicci att vi skulle ta bakside vägen och där klampa vi in och skrämde livet ur moa som stog och blå stirra på ytterdörren.;D Kul va det .
Fick lite mat av mamma med, Fläskfile , kassler och färsbiffar, gött va de ! MEN JAG GLÖMDE MITT PÅSKÄGG ! OMG!
Anyway så var vi ute i hela tre timmar i regnet och kylan, så det va skönt att komma hem och få krypa ner i sängen efter det kan jag lova.

Igår var det träning så jag passade på att prova nya fotbollsskorna (Som jag tydligen inte ska få nå mer benhinneinflammation av ) Iallafall så hör det ju till att få skavsår av ett par nya fotbolls skor, så efter uppvärmingen redan hade jag feta skavsåren =/ det va inte så najs. I Morgon är det match mot månkarbo if på konstgräs om det är någon som är intresserad ;D troligen inte...Men nu vet ni iallafall. Haha.
Cicci är inte lite galen hon inte. Micke, våran tränare ville att cicci skulle vara med på matchen som börjar klockan 13.00 Men jag och cicci hade planerat att vi skulle på en annan match som börjar 15.00 , så hon började förhandla tider med micke om att hon bara skulle vara med på första halvlek eller att hon lär gå sista tio, och sen dra på andra matchen , Men micke vann , så vi ska vara med hela matchen =) Haha.
Fick nya overallen igår, och väska och träningskläder :D så jag bor i min overall nu, så ni vet .





Har typ inte orkat göra så mycket mer i veckan.. Inget som är värt att veta iallafall.
Nu ska jag avsluta här och ta mig en promenix ut i fina vädret.


BraTackHej / Elin

Idioter

Hajjoj. Jag måste bara tillägga att folk är bra omogna nu för tiden. Herregud, det är ju så man skämms för mäniskan, Inget vett i kroppen den människan verkar det som.

Iallafall så va jag uppe tidigt idag ( 09.00 ) !!! Jag och cicci skulle motionera till konstgräs och kolla på när laget spela match.
och JAAAAA, Jag åkte inlines ända dit ! Jag trodde jag skulle förlora benen halvvägs dit, men det var falskt alarm som tur var-
Men idag va det inge kämparglöd och brudarna förlorade med typ 4-1 eller nått sånt. Maja Va helt galen och blev skallad som få, Jag har då ALDRIG sett en fetare bula än den hom hade i pannan ,och så jävla snabbt den växte ! OMG ! Jodu, det var en helt ny upplevelse !  Jag och cicci stod och grymtade och blev väldigt uppröra och ville in och kapa ben och dra på oss lite röda kort  =D Men vi får ta det nästa helg :D Micke såg väldigt nöjd ut när vi sa så .Haha.
Annars inget nytt.Bara trökar framför teven, tänkte jag skulle ut och motionera lite till snart . JAPP, och det ska jag göra nu med närmare eftertanke, så höres !


BraTackHej / Elin

Påsk (?)

Jaha, Nu sitter jag här hemma helt ensam =/ Lite småtrist när det varit folk här hela veckan, Men nu är iallafall firrelan ÖVER! Fyrrt3 är iväg och ska käka påskmiddag och det är christian åxå... Verkar som om det bara är jag som inte tar det där riktigt på allvar.Jag menar, ge mig påskägg med pengar och godis, Men maten kan jag allvarligt talat vara utan ! Har aldrig förstått blandningen,Nej, Tacka vettja JULMATEN! där har vi nått som är värt att lämna lägenheten för ! ( Vi äter kött på julafton , inte sånt där skit som prinskorv,potatis och köttbullar blandat i en enda grå sliskig röra).

På söndag ska jag iallafall pallra mig iväg till kastvallen och kolla på brudarna när dom spelar match, Jag tog mig an jobbet som kaksäljare eftersom benen fortfarande inte är bra =(
På tisdag ska vi tillbaka till inter sport för att visa upp mina otroligt fula fotbollskor, och förhoppningsvis är det skorna det är fel på . Då är det ju bara för farsan att köpa nya fotbollskor till mig så är problemet ur världen lixom ;D haha. det tyckte jag var en mycket bra och utmärkt plan ;D Stackarn..............
Kan det inte blir lite sommar snart så jag kan fiska nån jävla gång !? Jag och jennys man blir väldigt upprörda snart om vi inte får fiska !
Och tycker att det är dags för kommunen att sätta fart med att ta bort allt grus på vägarna !!!!!! Jag vill ut och åka inlines, SNARAST! Men dom har väll för dålig ekonomi för det , så snart vill dom väll att vi ska samla ihop oss hela jävla gävle snart och gå ut och försöka blåsa bort gruset på vägarna, för vi är så jävla fattiga nu att vi inte ens skulle ha råd med att köpe en jävla sop ens en gång pga att det inte finns några jobb. Men det skiter väll kommunen / politikerna i bara för att dom sitter på sina feta rövar högst upp i pyramiden, och folk kastar upp guld på dom.
Nej nu ska jag sluta vara upprörd och lugna ner mig lite.......................................................sådär ja!

Igår så tvättade jag iallafall för hela slanten ! Var nere i tvättstugan typ en timma efter tvättiden och manglade :D det du !
Jag och Jenny diskuterade det där, och vi har kommit fram till att det måste vara typ bara hon och jag som manglar, iallafall som är under 60 år ;D Men det är ett roligt tidsfördriv när man inte har nått annat för sig, och det är faktiskt mycket skönare att sova på ett lakan som är manglat ! ( Hör och häpna )! :D
Anyway, så börjar det låta som en gammal farmor på 80 bast som sitter här och skriver , så jag slutar här.

BraTackHej/ Elin

Jobbiga Tider.

Jag är nog inte den första som kommit på att det SUGER att vara arbetslös!
Man trodde lixom att det skulle vara lätt att få ett jobb eftersom man har utbildning och slutbetyg och tydligen så var efterfrågan hög på det jag utbildade mig till. Men JAADÅ, tre år senare finns det inte ett enda jobb och räkningarna bara strömmar in. Och för att få pengar av Soc Skulle man tydligen ha blivit misshandlad lixom .. Så det sög ju totalt.

Anyway, det är full rulle här hemma som vanligt. Fyrrt3 är ju här på "Lan". dom sover så mycket att man typ inte kan kalla det lan, utan tex " Fyrrt3 är här och ska sova över" ;D Haha.
David och persson va här inatt, väligt roligt var det , Hemskt va jag skratta. Dom var väldigt roliga !

Va på träning idag iallafall, Micke (Min tränare) Tyckte jag skulle stå över matchen i helgen eftersom jag har så ont i benen forfarande och serien börjar ju om bara en månad , så han ville att jag skulle kunna springa lite då :P
Så i morgon ska man ner till arbetsförmedlingen , men efter det ska jag och pappa till Inter sport och kolla om dom kanske kan göra något åt saken.

Igår gjorde jag och granne en väldigt massa nytta. Rensade min rabatt klippte ner buskarna sopade och krattade och planterade blommor och gräs =) Hemskt fint blev det ! så nu är jag super nöjd , nu saknas bara utemöblerna och SOMMAREN ! Nu är jag trött på kylan.............ge mig sol !

Nej nu ska jag städa , sen ska jag kolla på Kingdom hospital ! Helt galet bra serie kan jag lova !

Bratackhej! / Elin

Utgång.

Igår var det dax igen utgång för hela slanten.
Jag, annlo och edvall va hemma hos annlo i lugn och ro till en början och gjorde oss iordning och sen väntade vi på att annlo skulle bli klar.... vi väntade.....vi väntade lite längre....Och ännu längre.. Men tillslut så va hon klar och vi skulle hem till matte och henke. MEN dennis och elin hade blivit så förbannat sugen på gowdis och ölkörv så vi stannade till och smacka i oss lite på kvantum, Men sen så bar det av.
Iallafall så försökte man bli fuller som vanlgt , Men förstår inte att jag aldrig blir det längre. tror jag måste ta avstånd från att dricka nu ett tag .Hemst roligt var det iallafall hemma hos matte och henke, sen dök bror upp och då blev det tamejfan ännu roligare. Men somliga var ju lyckligare än andra ;) haha.
När sedan när natten började smyga sig in på kvällen drog vi iväg till bilagan. Annlo och jag skulle sjunga minsann!Alla på festen va skit på att följa med till bilagan, Men dom dök inte upp. så det blev bara jag ,annlo och edvall, men inte börja vi grina för det .
När vi väl var därinnne så träffade jag min mammas kompis dotter som tydligen hade något otalt med annlo. Så det blev lite tjafs och hennes mamma kallade annlo för subba . Så HEMSKT moget utav henne det tycker jag, så jag sänker åxå vara HEMSKT mogen och tjalla för min mamma ;D Japp det ska jag . MIn mamma kommer bli väldigt förvånad och arg eftersom annlo är som en dotter för henne. Förstår ingenting. Fattar inte att man kan vara sur över en sån sak, Annlo var bara ärlig.
Längtar tills edvall kommer förbi så ska vi dra och hämta min lur som är hemma hos annlo (nu vet ni varför jag inte svara om du testat ringa.) så jag kan ringa och skvallra för mamma ;D hahahaahahahaahahJCHJASGE<KJCASGDVKAHSERVGKQjyf.
Tillslut fick iallafall jag och annlo sjunga, och sen drog vi hemåt, Men nejdå, glömde att det va annlo jag var med så det bar av upp till interpool för att träffa folk ;D stannade på vägen för att snacka med fyllengren och andra raggers som tog en pisspaus uppe på söder. Hemskt trevlig han fyllengren,han är som en brorsa för mig. Saknar den gammla goda ragger tiden, Men vi snackade om att vi skulle ta en kväll nån dag och dricka lite å åka raggar rundor Som den gamla goda tiden .
Uppe på interpool träffade vi nå folk, sen drog vi hem. Men där va inte kvällen slut.
När jag hoppade av bussen träffade jag på dennis igen :) Han gick efter vägen och mummla och var tydligen på väg hem till mig (Vilken överraskning) ;D
Men sen drog han och jag däcka i min sköna säng ;D Sällan man sover så skönt som när man varit ut ;D hahaha.
Lägger in några fina bilder på när vi va hos henke och matte.
Håll tillgodo!
/ Elin

funerar på

ATT GÅ OCH LÄGGA MIG FÖR FAAN! Haha. I Veckan har jag hjälpt Hanna med flytten. Det va najs att få träffa henne och lilla lucas, det va ju ett tag sen tyvärr.Men nu bor hon så pass nära att jag kan vara där varje dag ;D Ellerhur då hanna? ;D Hahaha.
Har fått ärva ett datorbord utav hanna med, det lönar sig att hjälpa till ibland ;) tack för det,Hanna,Det blev kanon.Och med christians IQ tog det bara typ 5 minuter att få ihop skiten igen ,så det var ju bra att han var hemma ;D hahah.
Idag har det inte varit så mycket att göra, så jag ringde hit Persson så tog vi en lång promenix i det härliga vädret!
Så skönt att EN av mina bästa killkompisar pratar med mig iallafall och vill komma och umgås,så skönt åxå att ingenting har förändrats,att vi kan snacka om vad som hellst och skrattar massor åt dumma saker.haha.
Sen så tackar vi en av dom andra för att han visat vilken STÖVEL han är!Gullig på det sättet han-inte.......Synd att vissa Killar är helt DUMMA I HUVUDET!
Anyway.
Har suttit här nu i typ 4 timmar och spelat Playboy the mansion och förstår fortfarande knappt hur fan man gör,Man blir ju så trött på livet när spelen är svåra att förstå =(  ( Spelet fick jag åxå av Hanna, så TACK HANNA FÖR HJÄRNTUMÖREN JAG FÅTT AV DET HÄR SPELET,Hahaha ;D )
I möra är det tvättdag och träning =( pallar inte träna mer, har fortfarande benhinneinflammation tror jag, Har ont iallafall =/ Men ska väll försöka..
Och om nu Rynbäck läser det här så ville jag bara säga att det var gulligt gjort av dig att skriva ett litet brev och be om ursäkt till Jenny att det tagit sån tid. hon blev helt rörd sa hon ;D

Jo, jag har tur som har mina vänner,utan er vore jag ingenting =) tar du åt dig så är det jusst dig jag menar ;) haha.

Nej, christian ska upp och jobba klockan 6.00 så jag ska nog krypa ner nu mendans han ligger där, så jag kan sova =)


Tänkte slänga in några snygga bilder på mimmi och annlo medans jag ändå satt här lixom =)Hahaha. Enjoy! / Elin


annlo och galna tant mimmi sjunger Mimmi och annlo på fest

RSS 2.0