scary.

RÄDD vecka. För nån dag sen va jag annlo och dennis (och wrede och hans brud(?) )Och handlade. Annlo skulle minsann storhandla allt möjligt =) bra trevligt hade vi det . Började med en sväng i en kostymaffär för wrede och dennis ska på maskerad i helgen. Ingenting dög för dom. Men jag och annlo hittade grejjer till edvall så det stog härliga till. Den bästa vi hitta (tyckte vi) Va fängelse hora . Edvall vägra . Hade varit bra roligt det =) så det va lite synd..
Åkte och köpte hemskt dyra blommor för mickes pengar då ofc ;)
under tiden vi handla fick vi veta att dennis, wrede och två brudar skulle åka till ett gammalt nerlaggt och ruttet mentalsjukhus mot bollnäs. dit skulle dom och gå på spökjakt.
så jag och annlo fick en great ide . att ge dom en upplevelse dom sent skulle glömma. så vi ringde ju malin i vanlig ordning och sa åt henne att fixa bil så vi kunde ta oss dit och skrämma skiten ur edvall och co.
Malin garva och fixade bil. När vi skulle dit fick vi reda på att edvall och co var på väg dit innan vi ens hade hunnit utanför dörren. då ringde jag dennis och sa att det va nån jävel med ficklampa som stog och lös in i hans bil och såg allmännt skumm ut. Dom tvärvände på en gång för att kolla om allt va lugnt med dennis bil. så köpte vi oss lite tid.
på väg ut skrämmde malin upp mig (och annlo liiiite) hon berättade om en katt i psykhuset att om man såg den skulle man rusa ut fort som fan.SJÄLVKLART skrev jag det i ett sms till redan rätt så uppskrämda dennis. som till svar skickade ett sms som löd "- Tack ska du ha!" . hahahaha
Väl framme har vi inte ens hunnit kliva ur bilen innan dom kommer ! så det sög, vi bestämde oss för att smyga in efter dom gått in istället. Malin och pontus hann in och började spöka för dom, men jag och annlo hann inte =( låg i buskarna utanför och garva när wrede skrek som en tjej ;D
När malin mjauat som en kissekatt och pontus välte något väldans stort så det braka i huset fick dennis och co nog och rusade skrikandes ut ur huset. jag och annlo reste oss ur buskarna och applåderade och skrattade när dom kom springades! HEMSKT ROLIGT var det ! Kanske inte lika roligt för dom , Men jag ,malin, pontus och annlo skrattade som bara den ! Dom var helt vettskrämda . haha . Har själv blivit skrämd där inne, och det va mycket roligare att skrämma än att bli skrämd kan jag ju säga. Men så är det ju alltid ?


Igår kollade jag och christian på Paranormal activity . HEMSK HEMSK rulle ! Galet bra va den iallafall. Men galet paranoid och rädd som satan blev jag några gånger. Jag låg i christians knä kan jag ju säga. Jag ville inte ha en kroppsdel utanför soffkanten , inbäddad i täcket att jag knappt kunde andas.
Slutet va lite dåligt dock. kunde ju varit bättre. BESVIKEN!

BraTackHej/ Elin


Grattis slyna !

Idag klarade Mimmi uppkörningen och får därför köra på vägarna HELT lagligt, Nästan att man blir lite rädd av tanken på att dom släppt lös henne i trafiken !
Hon hämta upp mig på stan efter jobbet , sen har vi kört runt ända tills nu . Trevlans det =)
Riktigt duktig var hon ju faktiskt, Om man räknar bort trafik ilskan hon och jag har =D vi satt och skrek åt allt och alla :P huvudsaken var att det var DERAS fel !









Inte mycket annat som hänt som vanligt. Lever mitt tråkiga liv och vill bort härifrån och leva lite. Skulle inte vara helt fel om allting skulle bli som jag vill ha det . det skulle vara utmärkt !

I lördags va Jag mimmi annlo och mimmis ragg (?) ut på krogen . Va väll rätt trevligt det .
Det vanliga lixom.
ser ut som om det blir fest i helgen åxå, så får se hur det går i vanlig ordning. Har blivit så deppad dom senaste helgerna.. Och då är det ju inge kul =/ aja, får se om man kanske kan styra upp det då.


Nej.nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag lata mig i sängen resten av dagen.




BraTackHej / Elin

Dejta mimmi?






GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN SLYNA ! =) Love Ya ! Pussss <3

RSS 2.0