put your finger on it !

Har precis fått höra lite skvaller ;D jajemenn ! Hemskt trevligt!

Tydligen hade en brud jag känner följt med en snubbe hem "Men bara för att sova OFC ,Han var ju trots allt en snäll och gullig kille".
MEN SKENET BEDRAR ALLIHOPA ! Väl hemma i killens lägenhet, så hade det spårat ut helt och hållet och det visade sig att snubben var värsta sortens SM ! Bruden i fråga skrek inte direkt av förtjusning utan snarare av smärta. Blåmärken och bitmärken prydde hennes kropp dagen efter men som plåster på såren fick hon iallafall frukost på sängen ! Snällt av honom ! Hahaha.

stackars lilla flikka-



BraTackHej/ Elin


No names, so dont bother complaining!

Another day ,another drama.

I helgen blev det fest. Helt galet roligt hemma hos micke, men på krogen kände man lite för mycket folk..Första gången det va så trökigt på krogen ...Den dagen blev den sämsta på länge...Men ska slänga ut några kort när jag får tag på dom iallafall ^^
Spelade match åxå, Men det var på konstgräs så jag vågade knappt vara med.. Så rädd att benhinne inflammationen ska komma illbaka , och det vill jag inte ! =( dommaren fick blåsa av i i andra halvlek pga regnet .Det var då när det regnade och åskade som mest ...
Men det blev noll-noll. Bara tränings match ju , tur det !

Hade tänkt att komma iväg till stan idag för att inhandla en sport bh och lite andra nödvädiga saker, Men mitt comviq kompis har gått ut , så får inte tag på nån ^^ VART FAN ÄR ALLA !? ALLA kan ju inte ha ett liv ?
Var till valbo i lördags och Var servirtis/kock :PVa trevligt, Har en hel del nya recept i huvet nu, som jag lär prova snart ;D
Den som lever får se hur det går med den saken.

Nej, nu skajag inte skriva nått mer , Persson tycker jag är så tråkig och kommer ringa och klaga igen då bara ! ^^


Hade !

BraTackHej/Elin

Husvakt och hundvakt.

                                                                                       Nemo (Svart) & Dino (Vit)
                                                  

Idag har jag jobbat . Gick väll rätt bra , men är så trött nu för tiden .. Christian har ju hittat en ny kärlek , eller TVÅ för att vara precis "Blockwars och plants vs zombies" jag skiter i stavningen OK !? Haha ;D Så kvällarna har bara blivit senare och senare . Som tur är städar jag hos de snällaste människorna jag träffat typ :P fick tom skjuts in till stan idag , Snällt snällt.
Nu är jag hemma hos sofi och vaktar både hund och hus . det är så trevligt så och hundisarna är så söta och snälla  =)
Lär snart gå ut med dom en sväng igen .
Lånade sofi´s  "spik" matta idag och låg där en stund, Jag måste då säga att jag inte förstår varför igentligen :P Jag tykte det var skönare att stå på den . HELT GALEN FOTMASSAGE BLEV DET ! Nu sitter jag bara och glor och väntar på att tiden ska gå lite fortare .

Igår va jag å tränade fotboll iallafall gott folk, och jag kan härmed meddela att mina ben fungerar som dom ska igen :D
Jag klev av planen en gång för att knyta om skorna ,då frågade micke om jag hade ont . Då blev jag tyst en sväng och tänkte efter lite , sen svarade jag " Näe, det är nog tammefan första gången jag är helt kry! " Lite roligt tyckte han nog att det var ;D hahaha . Synd bara att jag missat konditions träningarna =/ typiskt, tränarna lär ju tro att jag inte vill vara med bara för att det är en "tråkig" träning... hoppas dom inte tror det :P

Faen va det ringer försäljare och skit hit hem.... En brud som ringde nyss frågade "Om det är niklas hon pratar med " . Men va fan , allvarligt ,inte fan har jag SÅ jävla mörk röst att jag låter som en karl i 30 årsåldern !?! WTF !

Nej , nu ska jag ut med hundarna en sväng.

BraTackHej/Elin

lugn och ro.

Jobbar på världens bästa present till cs ,som han ska få i födelsedags present ! Med lite hjälp av zundell ordnade allt sig ;D vilket Team ;)
Så nu är jag ivrig och vill att månaderna ska gå lite fortare, TACK! Och vad det är säger jag inte eftersom han är här inne och snokar när man minst anar det ! :D

Inte mycket jobb den här veckan. Men det är rätt skönt, Kännde mig så sliten. Jobbar bara onsdag och fredag denna vecka.
Träningarna börjar ju den här veckan åxå, så det är bra att det inte är för mycket jobb, kommer bli så trött efter första träningarna. Ska ner och träna dag ^^ får väll se hur det går, Känner mig inte så smidig efter tre veckors göra-ingenting.Men vi får se hur det går.

Var hem till mamma och hjälpte henne packa lite igår , Faen, jag kommer sakna vårat radhus i bomhus =/  Men man måste ju ha variation här i livet, Man kan inte bara sitta där och ruttna hela livet.
Som igår när jag gick till affären i gamla bomhus, det känndes så bra , det känndes som om alla bekymmer skulle lösa sig, och allt skulle bli som förut. Nästan som en liten nostalgi tripp ^^ Men nu har man inte längre någon anledning att ta sig dit igen eftersom ingen jag känner bor där längre .. Så vad ska jag vara där för ? :S
Tycker det är skönt på ett annat sätt åxå, dom ska ju flytta till ch huset ! GISSA vem som kommer bo /festa där.. JAG ! ;D Och där lär ju jag däcka många gånger i framtiden (innan jag hittat nå eget i stan ofc.).
i den här sura lägenheten i bomhus tänker inte jag sitta och ruttna i länge till , kan jag ju bara tala om !  Men jag har lovat zundell att inte flytta för långt bort, tex sätra eller andersberg ! Så det blir brynäs eller stan. Får se hur det blir lite längre mot nyår. Hoppas kan man iallafall göra !

Va ju å fiska med annlo i lördags =) hemskt trevligt, Men det var annlo som hade fiskelyckan med sig den här gången ! Slet upp en abborre på 6 hekto . Varken jag eller hon tycker att det är trevligt att döda fiskarna, så gissa vad vi gjorde när vi fick se 6 hektos fisken , Skrek ! Men sen garva vi lite åxå, när jag försökte knocka firren med mitt fiskespö , Stackaren. Jag har fan men för livet ! Slutade upp med att fisken fick ett hål i fejset , (orsakat av mitt fiskespö), och avled.. sen var det dags igen och annlo fick en till, Men lite mindre den här gången (Men inga stora marginal). Annlo slog ihjäl den med dunken som vi använde som ankare ;D  Haha.
Kom hem typ kvart över elva på kvällen, och då tyckte annlo att vi skulle ut på krogen , så det var bara att slänga sig in i duschen och göra sig iordning och dra iväg.Jag tror fan jag slog rekord i snabbhet tog mig runt 20 minuter att duscha,sminka mig och klä på mig ! Och eftersom jag va tvungen att stressa i mig alkohol så blev inte kvällen så bra eftersom jag inte lyckades att bli på lyset. Låter som om jag sitter och säger att man inte kan ha kul utan alkohol och det är ju klart man kan , Men är omgivningen as-kalas, så vill jag hellst åxå vara det ! Alla blir så jefla dryga annars :P
kanske skulle försöka oss på det igen den här helgen ,så vi får se hur det blir då.
Ska ju vara servitris och grejja på en fest på lördag =) det ska bli najs :P

Nej, nu har jag skrivit alldelles för mycket ! så slutar där !

Hade !

BraTackHej/ Elin

Fiska.

Snart drar vi :D ska bli så sköjj !

Igår hände inte så mycket. Drog ju iväg till jobbet i lexe. Sen kom jag på att tolvan bara går en gång i timmen därifrån ! Va faen. Och inte passade den tiden mig heller. Isfl hade jag fått vänta en timma,och det hade jag inte lust med, så jag började traska !
Gick förbi pappas jobb åxå och hämtade upp lite pärning. ( tur att man har en snäll fader <3 ) sen drog jag till kvantum och köpte lite kött och sånt tråkigt nödvändigt .

På måndag kör vi igång med fotbollen igen :D fan va jag längtar ! Men just den träningen skullejag kunna stå över utan problem (LÖPTRÄNING) , Men jag ska bannemig vara med :D
Beställde hem en tidning när vårat lag var med, Synd bara att en själv såg så hemsk ut !

Nej nu ska jag göra nått vettigt .

BraTackHej/ Elin


Trött.

Jaha. Idag tyckte jag att jag skulle möblera om lite här hemma. Men alla som vet hur mycket 42 kvadratmeter är ,håller nog med mig om att det är bäst att låta skit möblerna stå där de står för inte fan finns det plats för dom nån annan stanns .
Slutade med att jag sköt ut sängen från väggen ca 30 cm och bytte sida på nattduksbordet ;D Blev tydligen FÖR mycket förändring för mig, Därför jag sitter här nu antar jag . Kan inte sova, inte ens på soffan =/ Ska dra iväg med bussen som går om tjugo minuter å jobba åxå =/ Mjo, livet leker...............
Lära sova som fan när jag kommer hem såjag är utvilad inför fiskedagen i morgon :D yeey ! Najs Najs =)
Nästa vecka slipper jag bo här hemma i det här råtthålet till lägenhet. Då ska jag vara hundvakt och uppgraderar mig till ett radhus på sisådär 100 gger större än min sura lägenhet ;D ska bli najs med stora typ 10100283494 tumms teven åxå, den lära ju jag va fastlimmad vid ;D så nu vet ni vart ni har mig nästa vecka,missar ni nå på teve , så är det bara att ringa så ska jag berätta allt jag vet ;D hahaha.

Nej, nu lära jag dra iväg snart så lär göra mig iordning nu =/ Hade !


BraTackHej/ Elin

Lame.

I helgen var det utgång, och det slutade bra den här gången eftersom inte någon tequila flaska var inblandad :P
Jag, annlo, mimmi och nån horunge sjöng som vanligt , Hade varit trevligare om inte nått fyllo satt och tog på mina ben hela tiden =/ Han kanske gillade dom, Vad vet jag =/ Snusk gubbe var va det var !
Fullast var magnus som satt i baren och inte gick att få kontakt med ;D hahaha. Lol på han. Men strax därefter på en andra plats hittar vi persson ^^ Men han kunde gå och det gick att prata med han dock ;D (Mer eller mindre) .
Den här helgen klarade jag mig från baksmälla åxå tammefan ! NÖJD som jag var att jag slapp vara bakis tog jag ett Maxmål med annlo och malin , Och malins barn ofc ! Slutade med att annlo drällde cola över allt och alla ;D Galet roligt .

På måndagen drog Jag , Morsan , Linnea, Becaye , Moster Lotta , och Mormor iväg på en dagskryssning till eckerö =)
Hittade mimmi och ameer på bussen dit åxå och på båten , flera gånger :P Jag och Mimmi satt och diggade till musiken och drack några drinkar =)
Efter femte drinken började jag tro att mormor , lotta och morsan försökte supa ner mig, Men så blev icke fallet ! vette fan om jag hade märkt att jag var packad om jag var det , det gungade ju så jefla mycket iallafall lixom =/
Hade dåligt med pengar som valigt men köpte med mig några småflaskor sprit hem iallafall ;D Måste ta och prova dom snart :D Får väll göratt den helgen jag skulle bjuda ut annlo på krogen då ;D den dagen kommer snart , MIN FÖRSTA LÖN, EVER ! :D Jag längtar !

Igår ringde suzana in mig till jobb och jobba gjorde jag ! i 7½ timma ! Helt galet vilken lön jag kommer få nästa månad !
Och idag har jag varit och jobbat i sätra 3 timmar, FAN , Jag hatar tvåan från sätra till stan, jag blir fan galen ! Och full smockat på bussen, varmt och jävligt. Nej, då är det bättre att cykla ! Min hojj blev ju stulen förra helgen utanför dahlboms bil , Men idag va det nån dum jävel som hade lämnat tillbaka den på samma ställe ^^ Och vilken tur att min fader cyklade förbi och råkade se den och plockade med sig den då ;D Så nu ska den bara fixas , sen blir det cykla igen :D Jag har saknat =( 
Längtar tills på lördag för då ska jag , annlo och micke (?) dra iväg till söderhamn och fiska :D Yeeeeey ! Faen va kewl !

Anyway. ledig i morgon , Skönt som fan =) kanske ska passa på att sola om det kan bli fint väder när jag är ledig nån gång. Skulle ju vara trevligt !!! FIXA !!!!!!!!!!!!!!

Nej.. Nu ska jag sätta mig och glo på teve , käka lite glass kanske =)

BraTackHej/ Elin

Planer.

Idag har man jobbat som vanligt. så jefla jobbigt , men vad gör man inte för lite pengar ;D
Sen fick man tag i annlo så drog vi hem till henne och spela buzz ;D VÄLDANS ROLIGT !

Och eftersom alla redan vet vem som är smartast av mig och annlo så tänker jag inte avslöja vem som hade mest flyt , Tänker inte vara så taskig mot annlo! hahaha ;)

Anyway. Sen tyckte vi att våra magar började kurra mer än vanligt ,  fläskiga smala och smidiga som vi är sprang vi ner till donken och käka , MUUUUMS! Men sen blev det deppigare tider, när vi satt och fläskade som mest kom annlo på att hon faktiskt tog en PLUS MENY men INTE FICK NÅGOT GLAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF LIXOM ! Men vad fan ska man med det lilla glaset igentligen , den rymmer inte mer läsk än 33cl . LAME ! Jag vill ha ett glas som rymmer 2½ l  DÅ JÄVLAR ! haha :D



 
                                                              

sen drog vi på systemet och köpte lite alkohooooooooool ;D mumma . Nu är man taggad till på lördag kan jag lova !
Blir nog hemskt roligt =) och man har det ju inte roligare än vad man gör sig.

Köpte några doft ljus på interiör hörnan idag å ;D luktar så jefla göttans att jag vill ÄTA dom !



IDAG har filmen Brüno bio premiär FFS ! den SKA jag se . PUNKT ! Verkar vara så jefla rulig :P



BraTackHej/ Elin

Myspys

Igår kom christian hem =) äntligen.
Har bara kollat på teve och myst i två dagar nu =/
Han tjatar redan om att det ska vara lan här.... hmm, Får se hur det blir med det ! Gillar inte tanken eftersom jag jobbar nu för tiden !
Räknade ihop mina timmar för juni månad, va inte så mycket som jag hoppats, Men känner mig sliten , så jag blev förvånad att det var så några timmar ....
Men men, I juli kommer det bli mycket mer timmar har jag märkt =D Kosing är bra att ha ;D
Längtar tills fotbollen börjar !  Men är det så här dåligt väder kan det vänta ! :D

Anyway, christian ska väll spela wow nu , så jag lär väll låta han göra det då .



BraTackHej / Elin

trött.

Vågar inte sova inatt eftersom jag inte får sova över jobbet i morgon =/ så segt att sitta uppe helt ensam och inte ha något att göra bara , tiden går så långsamt ...

Bebben skulle tydligen komma hem i morgon (idag ,tisdag) istället, så jag får hålla mig några timmar till , och sova lite efter jobbet , det får nog tiden att gå fortare..
nej, orkar inte sitta här och sura längre. så nu blir det teve ett tag.



BraTackHej/ Elin

Full rulle.

Igår var jag ,mimmi , annlo och dennis ut på krogen en sväng och slira.  Annlo övertalade mig som vanligt att följa med :P Bra på det hon, skulle jobba med försäljning kanske ? ;D
Va väll rätt trevligt då jag och dennis fick med oss annlo till BILAGAN ! tro det eller ej !
Vi skulle ju bestämt sjunga en trudilutt , men så blev inte fallet.... Var för många som ville sjunga tydligen..
Anyway så ska vi försöka en annan helg. annlo ville redan göra ett nytt försök nästa helg, men vette fan om man har råd, man får se vad som händer :P

I morse blev det en lång promenad till anderssons studio för mamma skulle nämnligen skaffa sig en tatuering.
Det blev Carpe diem på skuldran =) hemskt fin .
sen gick vi till ica och handlade lite tråkiga saker..
sen bar det av hemmåt.

Bebben ringde idag :D Dom kommer hem i morgon ;D Yeey ! Slipper jag sova själv :D ÄNTLIGEN ! mys mys mys!

Näe, nu ska jag glo på teve, sen sova , jobbar ju i morgon.


BraTackHej/ Elin



Grattis Jenny och Magnus !

Jaha, Idag skulle man ju på bröllop igentligen , men eftersom ingen kunde skjutsa eller inga tåg gick så blev det så att man fick stanna hemma istället då =/ Kan ju inte göra något åt det nu , så varför gnälla.... hoppas dom tog många kort :P

Trodde att bebben skulle dyka upp här idag , men verkar inte som det heller =/  så jävla trökigt här hemma utan människan.
Hoppas han dyker upp i morgon iallafall då....

anyway. Va på stan med mimmi idag då eftersom man inte va på bröllop så va man ju tvungen att köpa någonting till dom iallafall . så det gjorde vi, säger inte vad för Jenny är lite lurig och kanske kollar här och det vill vi ju inte ;D

Nu ska jag väll sitta här och gnälla hela kvällen. Annlo ville ut å festa men vet inte om jag känner för det .. troligtvis blir det lugn hemma kväll även ikväll.


BraTackHej/ Elin



http://www.jesper.nu/lankar/bild/4984-Svenska_politiker_pa_facebook


Golden sands.

Hittade nyss min resa til Golden sands i bulgarien som jag ska till nästa sommar. Ska börja spara redan nu när jag får första lönen ! Kostade ju bara 12.000 spänn för två vuxna i två veckor. Kan ju lova att jag fösvinner i två veckor, själv eller inte , det spelar fan ingen roll. Blir så jävla sugen när jag kolla på bilderna ! Ja, jag säger då det !!!!!! TAGGAD SOM FAN NU ! Nu ska jag jobba arslet av mig, så man kan leva i lite lyx åxå, medans man ändå är där !

Bebbsann fixar ;)


BraTackHej ! / Elin

Solbränd.

ÄNTLIGEN har jag fått lite färg på min annars så hemskt bleka kropp =)  (så nu lär väll annlo vara nöjd ?!?!!?!??!??!? :D)
Var iväg med annlo, malin och malins barn till Söderfors (?) Och bada och sola igår =)Malins mormor och morfar hade sin husvagn där ,så vi blev kvar ett tag och umgick med dom åxå, innan det bar av hemmåt.
Vincent var så söt när han somnade i malins mormors knä :P Gullisen då.

Ska ju igentligen på bröllop i morgon, Men vettefan hur man ska komma dit. Folk vill ju inte skjutsa ända dit och jag vill inte sova över heller .. det orkar jag inte med.
Hoppas att Dennis kan skjutsa så jag får vara med på ceremonin iallafall, sen är jag rätt så nöjd . Men lite käk och alkohol hade man inte tackat nej till heller ;D Men men, Man får göra det bästa av situationen.

Har jobbat från klockan nio idag till halv fem, så man är rätt så sliten nu . Inte det lugnaste jobbet heller precis. Luckor för att vila finns det sällan, Men man får tänka på pengarna i slutet av månaden ;D
Har bara hunnit komma innanför dörren så kände jag ett sug efter mat , så då blev det till att springa ner på pizzerian och köpte mig en pizza =)
Sia jobbade idag så jag träffade han där, Inte lite rolig han eller "HEJ ELIN !!!!!!!!!! Vad du ser annorlunda ut ! Har du solat eller färgat håret, eller är du ny duschad kanske !? " HA-HA-HA................................................rolig på det sättet han.
Jag svarade " Nej, Jag har jobbat så jag är flottig , INTE ny duschad ! HEJ DÅ ! " :D haha.

Får se hur det blir i morgon, Hoppas iallafall att det blir fint väder , nu när det är helg, så jag kan få färg på benen åxå kanske, skulle ju vara lite snyggare om färgen på benen matchade med mina övriga kroppsdelar ! Inte alltför gullig annars kanske.

Nej, nu ska jag glutta runt lite på inet. sen blire nog teve och sova =)  måste ju hålla dygnsrytmen även på helgerna, annars kommer jag fan inte upp på morgonen i veckan iallafall ! sux >_<.
Måste anlita nån jävla dum jävel som kommer hit och väcker mig på morgonen när jag ska jobba, nån som är intresserad kanske ? ;D Tänkte väll det .


Miss you. Love you.




BraTackHej/ Elin


" Mod är bara något som den fege tar till när han inte törs "

Saknad.

HejHejHallå.

I veckan har jag bara jobbat hela tiden.. så segt.
Har varit alltför trött att göra ett jävla skit här hemma, fast det skulle behövas!
Men städar man hela dagarna så orkar man knappast städa sitt eget hem :P Skönt att vara ledig i morgon iallafall, Ninni tykte vi skulle åka och bada , och det kan jag kanske hålla med om. Jag behöver lite Bränna, people! ;D


Nu ska jag iallafall röra på fettet och gå ner till kiosken och köpa snus och kanske en pizza ? ;D har ju inte ätit nu på två dagar =/ 




Saknar dig. Sluta vara paranoid.Trust me.


BraTackHej/ Elin

RSS 2.0