IDAG BLEV MAN 20 BAST DÅ !

Idag är det min 20 årsdag ! Grattis till mig själv :D läre städa nu för snart får man främmande ;D sen blire stan och systemet , måste ju ladda för i morgon ;D yeh !

BraTackHej! / Elin

Tröööööök

Hej Hej Hallå.

Har varit några tuffa dagar på jobbet i veckan, Jag är sjuk som ett as , och bara för att jag fyller år och ska ut i helgen.
Jag hatar att vara sjuk =( Jag är inte sjuk så ofta, så när jag väl blir sjuk så blir jag ORDENTLIGT sjuk. så tråkigt =( och måste ändå kasta mig på hojjen och åka iväg å jobba . Men måste det göras så måste det.
Alla verkar vara sjuka nu.

Anyway. Va ner på stan med mimmi i måndags , Tänk vad jag hatar stan här hemma, finns ju ingenting att köpa, om man inte vill se ut som nån jävla hippie ofc.
Modet har för faen spårat ur.
Blir så less.

Igår hände det inte för mycket, var hemma och städade för det kommer ju folk och grattar snart ;D
Glodde på fotboll ! Sverige vann över serbien med 3-1. Har aldrig sett en fulare match om jag ska vara ärlig. Röda och gula kort hela tiden.....men från sverige såg det finare ut! Ska jag tracka ivana och marija lite sen när dom kommer hem . Sur dom kommer bli ;D

faen vad jag längtar tills jag får min lön nästa månad! :D yeeeey. då jävlar blir det inredning för (nästan) Hela slanten ! Har ju lovat annlo en krogrunda åxå, så det gör jag med glädje :D min tur att bjussa tillbaka nu ;D

Idag kanske det blir tatuering för morsan, så då måste jag hem dit och hålla henne i handen ;D Får se hur det går :D

Måste göra mig iordning nu. Hade bra !


BraTackHej ! / Elin



 



Mätt och utvilad.

Borta bra men hemma bäst som man brukar säga.

I Torsdags åkte vi ju till söderhamn till stugan. Va hemskt trevligt.
På torsdagen tog vi båten och drog ut å la nät, Va skitstora vågor så jag va rädd som fa-an =(
Sen bara glodde vi på teve hela torsdag kväll.

På fredags morgon blev man väckt klockan halv åtta för då skulle vi ut och hämta näten som va la på torsdan, Men någon fiskelycka hade vi inte , Om man inte räknar simparna som det bara kryllade av . Äckliga små varelser det, kan jag lova ..
Runt tio drog vi på oss flytvästarna igen och åkte in till "rännan" för att knippsa några björkar. Slutade med att morfar såga sig i fingret och vi fick inleda midsommarafton med ett sjukhus besök ..
Jag mormor och christian tog en sväng till dollar och e center innan morfar ringde igen och ville att vi skulle hämta upp han.
Sex stygn blev det i fingret för stackars moffa ;D
Vi hämtade upp Moa och hennes pojkvän niklas på resecenter och drog iväg till källvik för att ta en fika och lyssna när folk sjöng och dansade runt midsommar stången. Men vi lessnade rätt så fort kan jag säga.
Så vi drog ut till stugan igen och där väntade värsta buffe bordet med all götta man kan täka sig.
För mig blev det bara potatis gratäng och Älgkött, SÅ JÄVLA GÖTT ÄRE !
Tog tydligen tre dagar att göra iordning,som vi slukade en hel plåt på bara en dag ;D
det går fan inte att sluta äta när man väl har börjat !!!
Efter vi käkat spelade Jag ,christian ,moa och niklas lite kubb och dart medans resten drack alkohol.
Drack alkohol gjorde ju christian , moa och niklas åxå,  tro det eller ej, men jag klarade mig !
Kvällen slutade med en körv på grillen och rolig mormor samt gammel moster ;D
Innan vi gick och la oss kollade vi på twilight. HEMSKT BRA RULLE DET!
Nu längtar man tills tvåan kommer !
Tidigt i morse väcktes man och skulle åka hemåt... Jag hade kunnat stanna ett tag till,men man har ju ett jobb att sköta nu ! :D

Det började dåligt med stygn och simp
men vi hade iallafall tur med vädret !





Nu ska jag glo på teve !


BraTackHej!/Elin


Ont i kroppen

Det har jag!
Var förbi kastvallen igår och skulle kolla på träningen, Hann knappt sätta mig ner innan Bella och yvonne tykte att jag skulle vara med och göra "några" styrkeövningar, och det tykte jag att jag kunde gå med på, det skulle jag då inte ha gjort!
Slutade med att vi gjorde SKITJOBBIGA styrkeövningar i 2 timmar. Mage,Ben,Röv, Armar och Rygg. Så nu har jag väldans ont i kroppen =/ HEMSKA ÖVNINGAR! Men vi hade hemskt roligt åxå :D
Lite tråkigt att man har så ont i kroppen idag när man ska springa 4 km till stugan =( Men jag får skylla mig själv, det var ju trots allt mitt förslag ;D
Anyway.
Idag fyller sebastian år =) GRATTIS!
Nästa helg är det min tur att fylla år :D HELA 20 ! OMG ! Man börjar bli skapligt gammal nu ju . Hemskt.
Jenny sa att hon skulle köpa en tequila flaska till mig på min födelsedag. AJ AJ AJ ! Efter att förrförra helgen , när man fick reda på allt skit man hade gjort, är jag inte så säker på att jag NÅGONSIN vill supa mig full på tequila igen.
Fick reda på att jag hade snackat skit om folk, mitt framför folket. Men jag kan inte förstå varför jag sa allt det, Jag tycker inte ens så om personen =/ Ledsen =(
Så efter jag hörde det ,då får det bli lugnt med tequila, för jag vill inte bli den där människan igen!!

Jaja, Nu ska jag dra iväg å packa å grejja, för snart bär det av =D

Ha en bra midsommar!

BraTackHej / Elin


Sliter och står i

Hej Hej Hallå.
Sitter här nu och glor och väntar på att tvätten ska bli klar ,så jag får slänga på ännu en maskin .. Vet inte vart jag får alla kläder ifrån.
Det är BARA på tvättdagarna man tycker att man har mycket kläder !!
Hade sovmorgon från jobbet idag , så jag tykte att jag skulle tvätta och unna mig lite rena kläder istället för att sova länge ;D
I KNOW ! Jag blev åxå helt chockad när jag kom på mig själv stå och boka tvättiden 7-10 ! Men tro det eller ej!

Tänkte jag skulle pumpa upp hjulen på hojjen så jag kan cykla till jobbet idag.. får se hur det blir med den saken. Måste börja komma igång lite mer och mer igen nu eftersom jag börjar träna snart. Micke kommer bli galen när han får se vilken usel kondis jag fått nu igen... Men Men, det är sånt som hör till .

Anyway!

Min kära syster fyller faktiskt år idag , HELA 17 år !








Vettefan vad det blir på midsommar, hoppas på att jag och christian får hänga på mormor och morfar till stugan  .. det skulle ju inte bli nå fint väder, men iallafall ! Moa och hennes Pöjk kaske skulle med dom åxå, Att hon vågar ta med pöjken att träffa familjen, Haha. Hoppas verkligen han är bra jävla trevlig då ! :D

Aja, Nej, Nu ska jag göra något vettigare än att sitta här och skriva en massa skit..










BraTackHej ! / Elin



Jobbat.

Japp, Idag steg man tydligen upp när somliga andra gick och la sig ! Klockan FEM !
Va SKITRÄDD att jag skulle missa bussen till jobbet / jobbet överhuvudtaget ,så christian fick sitta nattvakt och väcka mig när klockan ringde :P Jag klev upp, han gick och la sig ;D Men när jag får pengar ska jag investera mig en väckarklocka som ringer högt som bara attan så Jenny där uppe vaknar och kommer ner och väcker mig om jag fortfarande lyckas sova ;D Haha.

Christian tog ju studenten i fredags btw , riktigt najs, Nu får han känna på hur det är att vara arbetslös han med.
Nu ska han få igen för allt skit jag fått ta emot bara för att jag var erbetslös och inte fick nå jobb , "jag låg ju bara hemma och gjorde ingenting" enligt hans åskit.....

Anyway. Drog hem till peters broder i valbo och åt å fika. najs. Gött som attan va det .

Men nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt i morgon som vanligt å jobba .


Ha det !
BraTackHej! / Elin

Jobba.

Hej Hej Halloj =) Hade skitsvårt att somna inatt (Fullmåne?!?) , just precis vad jag behöver när jag ska jobba för andra gången! Jag tvingade christian att vara vaken hela natten så han skulle väcka mig om jag inte vaknade av väckarklockan i morse :P Så nu sover han som en stock,Haha. söt sådär ibland han ;D

Första gången jag blev lite impad av sveriges prestationer i fotboll igår mot malta. kommentatorerna satt och sa malteser hela tiden, och det tyckte ju jag va roligt , Säkert bara jag som tänkte på godiset som har samma namn ;D
Ja, jag är lite crazy ibland, me det är okey ! ;D haha.

Blir lite irriterad på folk som låter sin katt vara ute hela natten, Har haft katter på min baksida ett antar dagar nu,och nu börjar jag tröttna. är en katt som sitter och skriker hela tiden och bråkar med jennys katter,Hemskt söt kisse, men HEMSKT JOBBIGT när man ska sova sådär.
En annan kisse har försökt våldgästat här hemma ett antal gånger nu. Tycker bara det är tråkigt att man inte ens kan ha fönstret öppet längre =/ Blev helt chockad när jag satt vid datan en kväll och in genom fönster springan tittar en tass fram lixom =/
det va inte najs. Men visst, vill den hälsa på oss här hemma kanske man ska låta den komma in och hälsa på bejbi då ;D alla som träffat min kisse vet vad jag menar. INGEN går säker !

Var hon sjukgymnasten igår, varför, undrar jag igentligen =/ Jag kom dit, hon fråga om jag hade haft ont i benen , "jaaaa" sa jag. "okey" sa hon. sen sa hon att jag skulle gå ut och gå mycket och stretcha efteråt, sen bokade hon in mig på en ny tid..... suck, Bortkastad tid kändes det som. Och det tycker dom att man ska betala 100 spänn per besök lixom, NEVER! så fort jag fyller 20 skiter jag i det där, ELIN TÄNKER INTE PEJJA!
Ingen träning igår =/ Börjar kännas att man inte tränat på ett tag nu ju ! Är inte helt öm i kroppen som vanligt =( =D
 Nu vill jag att min tatuering ska läka , så jag slipper oroa mig. Andersson vet att jag va orolig, så han va förbi bara för att kolla på den och lugna mig ;D Go han ! Mammas tur att tatuera sig snart då ;D haha. Hon ska tydligen tatuera in "Ellimo<3" Ellimo = ElinLinneaMoa.
Så det får väll hon göra om hon vill, det blir nog bra =)

Jag och Mimmi har iallafall snackat om att para ihop hennes kisse och lillan. Kommer bli superbra ungar tror jag, Men blir nog inte än på ett tag. Kanske nästa sommar . Måste ha tag i folk som vill ha kattungar och sånt shit först ,innan dom kan få sätta igång ;D Lillan skulle bli en utmärkt mammsing ;D och kissarna skulle ju bli jävla fina !
Problemet är nog att jag skulle ha så svårt att ge bort ungarna, Uscha, jag vill inte ens tänka tanken ! :'(
Anyway.
Ska snart dra iväg till jobbet så lär fixa lite här hemma innan . Så nog om mig!

Ha det bra !

BraTackHej ! / Elin





TröttMössa

Hej Hej Hallå.
I lördags var man ju ner på stan (NYKTER) och bara för att säga hej till mimmi och annlo utanför hartan, det var något man fick ångra ,typ . Fyllare människor får man leta länge efter ;D haha. Men det var roligt med , FÖRUTOM när annlo ska hålla på å slicka på mig hela tiden :S Hon kanske letar nya smakupplevelser eller nått sånt ;) TROR DOCK INTE MITT FEJS SMAKADE GODIS IALLAFALL!
I veckan har det inte hänt nå speciellt, förutom i måndags för då ringde suzana upp mig och jag fick ett jobb =D Det var najs! Efter jag varit där och pratat med henne och umgåtts med ivana gick jag till andersson i studion och tatuerade mig =) Och det  blev bra det sörrö! =)
Jobbade i onsdags för första gången , sköntatt ha något att göra tycker jag, slipper man ligga hemma och sura framför teven lixom.
Ska jobba på torsdag åxå, najsnajs =) längtarredan till första lönen (första ever )! ;D haha.

Anyway. Ska snart till sjukgymnasten och kolla hurmina ben mår. Inte så bra skulle jag gissa på, har inte skött mig med övningarna jag skulle göra =/ Faen.
UPPFINN BOTEMEDEL MÄNNISKOR!
Sen ska jag upp till sofi och städa som vanligt en tisdag =)
Måste göra mig iordning nu iallafall så jag hinner iväg i tid för en gångs skull !




BraTackHej! / Elin

Brudarna

Så här ligger det till....
I lördags var vi alla brudar ut på ett litet äventyr. Inledde hemma hos hanna med grilla och hade hemskt trevligt.
Sen spelade vi något slags spel och hade hemskt trevligt =) . Kvällen fortsatte och vi drog ner på tant grön för att fylla på alkohol intaget, Men det slutade otroligt nog inte alls bra, för min del ;D
Besökte rabbatterna gjorde jag iallafall, som jag sa till cicci att jag skulle göra ;) Fast jag däckade ju inte där, bara uträttade mina behov lixom !
Var så tråkigt att inte alla kunde sitta vid ett bord bara tycker jag , men det va väll ingen som orkade med mig skulle jag tro, bara stackars Ivana, mimmi , mimmi och cicci (?) tror jag ^^, Man kan ju inte minnas allt !
Jag raggade iallafall upp en karl åt mimmi, sen var han ju inte den vackraste på jorden men mimmi är inte så kräsen hon inte ;) Haha. Nejdå.
Anyway, på nått sätt tog jag mig till bilagan, nästan helskinnad. Hade tydligen varit och rullat på marken så att vi fick ringa in förstärkning för att komma vidare ;D haha. Så hemskt roligt det kan bli. Hade tydligen sjungit och hyvat ner mimmi från trottoaren så hon gjorde illa sig ( Sorry =( Inte meningen. ) Hade pucklat på sebbe, och varit hemsk mot rynbäck. Jag kände inte alls igen mig när jag hörde allt det här, riktigt så här har jag aldrig blivit av tequila förr , vet inte vart det kom ifrån =/ sen minns jag bara lite mer, typ att jag åkte taxi hem och hemma hos mig var allt folket, sen att jag följde med cicci och sebbe en bit på vägen hem, sen att det tog HEMST lång jävla tid (Kändes det som) Att gå från gamla röda korset och hem, det var hemskt jobbigt dagen efter iallafall.
Så nu blir det inte dricka på ett tag iallafall. På min födelsedag har jag bestämt att jag ska suga i mig alkohol, men inte ett bra tag efter det heller ska jag tala om !

Nu ska jag snart ner till hälsvårds centralen för att träffa nån brud som ska undersöka mina ben - äntligen -
får se vad hon säger....Nått vettigt hoppas jag på!

Var verkligen kul att träffa alla tjejer igen iallafall ! Hemskt roligt hade jag !


Tänkte bara avsluta blogga med att säga Sorry till alla jag va otrevlig mot i lördags , som sagt så minns jag inte så mycket , så har ingen aning om jag var fittig mot nån mer =/
Men man ska inte ta åt sig så mycket när nån är så packad tycker jag ;D Hoppas ni inte gjorde det !
Ledsen isåfall.


BraTackHej / Elin



RSS 2.0