frisyr

Hej hopp =) Idag har jag varit hos frisören , First time ever Jag pejja över 500 spänn ! 1400 för att vara exakt :P
Det var det lätt värt ! ska gå dit typ var tredje månad så ska dom få fylla på med färg och klippa till det igen =)
höll mig till svart grundfärg och la i bronsaktiga slingor =) Galet bra blev det . Som jag sa till hon som klöpp mig "Det kan ju inte bli sämre än det redan är " . Hon höll med.........

Anyways. I morgon har jag mycket att göra , Ska hem till ammma med katterna och sen hem till annlo så hon får se min nya frisyr, Sen bär det av hem för storstädning (möjligtvis en snabbis på dollar för att köpa städ grejjer) . Eftersom wrede är allergisk så måste jag vara noooooga =) Kul Kul tycker jag, men tror inte christian håller med riktigt ! ;D haha.

Jag har sååååååååå mycket alkohol till nyår att jag inte vet vart jag ska börja ;D haha. Jag SKA bli aprak , det kan jag lova ;D Inte aprak-dryg , utan aprak-trevlig-lite dryg :D  Hahaa

Har ju cup den 3/1 , så får inte dricka sönder mig själv så jag inte kan spela sen ! Jag vet inte hur det ska gå, Missade sista träningen och jag har inte hållit nån särskilld diet om man säger så ;D Haha. Blir väll sallad och vatten  dagarna efter nyår så jag kan röra mig.



hmm. Vad gör mördar turkarna på våran parkering........



Nej, nu ska jag kolla på teve sen blir sova .



BraTackHej/Elin

Gammal

Jag är för gammal för att dricka alkohol ! Igår skulle man på efterfest , Men Jag pallade inte... Faen.
Mådde inte så bra i huvet. Och hade haft huvudvärk två dagar i rad , så det blev hem efter krogen ...
Men jag klarade mig från en sjuhelvetes baksmälla iallafall ;D så idag mår jag bara bra , till skillnad från vissa andra skulle jag tro :D haha, Hoppas att annlos bakis tabletter funka, annars lär hon inte ta sig upp ur sängen på ett BRA jävla tag skulle jag tro! =(
Annlo fick ett par roliga filmer iallafall ;D Haha. Fy faan, hemskt roligt. Vi va nog inte FÖR Snygga på dom filmerna.

Anyway. nu sitter man och väntar på simpsons maran! undrar när firrp vaknar :S fattar inte hur man kan sova så länge utan att ha druckit alkohol dagen innan ;D



Nu lär jag städa, ser förjävligt ut här hemma. Vettefan vad jag höll på med här hemma igår, efetrsom det ser ut som det gör...


BraTackHej/ Elin

17 again.

Såg precis på 17 again. Igen ;D för 111 gången ! Jag kan ju bara inte stå emot !
Men, nu jävlar får det vara nog !
Från och med NU
ska jag undvika att se filmer där Zac Efron, Leonardo dicaprio, och alla andra heta hunks är med i !
Fan åxå ! Jag blir jämt så deprimerad när filmen är slut. Tillbaka till verkligheten lixom ! BOOORING !
Vad skulle man inte göra för att få krypa ner i sängen med Zac Efron lixom !?


I would do Anyting !

Äntligen ?

Jobb och träning. sen har det bara varit slött här hemma. tills nu.....
Christian fick sin nya data idag, hans gamla skärm fungerade inte till hans nya data , så hans pappa kom och hämtade honom och så bar det av för att köpa en ny skärm. Blev 21.5"  för runt ca 2500 (tror jag han sa?).
Är han lite bortskämd kanske?! Hanna, han börjar närma sig din nivå nu ! ;) Haha.
Nu är han och hämtar en op skiva så han kan få igång datan, sen blir det left4dead2 :D SOM VI HAR LÄNGTAT !
Han är så SEG människan ! Jag HATAR
när folk är sega , det är det värsta jag vet när dom skjuter upp saker och när det tar tid för nån att göra nått. det ska göras på en gång. Snabbt och smärtfritt (Hellst).
Jag har väll åxå mina dagar, men christian är fanimig jämt seg,och skjuter alltid upp saker som tex disken,arbetsförmedlingen, fylla på mat och vatten till katterna, städa . Det som stör mig !
Efter ett tag så blir man ju galen  !

Funderar på hur man ska kunna köpa alkohol innan den 25:e ...... får ju lön den 24:e lixom. Systemet är väll inte öppet den 25:e ? :S
Får se hur det blir med den saken. Kanske nån snäll människa låter mig låna en hundra lapp tills den 25:e xD Man har ju en del bortskämda , snälla, väldigt SNYGGA , TREVLIGA och SMARTA kompisar ! ;) haha .

I morgon ska jag besöka min mamma i deras nya lägenhet. Ska bli roligt att se hur dom fått till det där hemma.
Annlo kanske åxå skulle med på en fika, TREVLANS !

Jag blev så glad idag när jag slängde in mig själv genom ytterdörren och fick syn på TVÅ tjusiga julkort som låg innanför dörren :D
Såg direkt att det ena var från pappa , Han har en speciell handstil han ;D intressant !
sen skulle jag kika på det andra , Men det var ju inte ens till mig för pörskan ! Jag undrar jag, När fan jag bytte jag namn till BRITTA OLSSON  !??!? Det var inte igår iallafall ! Har fått hennes post lite då och då sen jag flyttade in..
Förstår att det är svårt för vissa post anställda att inte se skillnad på ett E och ett B på brevinkastet !
Men nu får det vara nog! tycker synd om den gamla damen utan julkort lixom ! Det var dessutom från en mycket fin och säkert mycket speciell vovve (eftersom han kan skicka julkort bara sådär utan vidare)Och jag vet att det var från en vovve eftersom han hade tagit ett kort på sig själv och klistrat på kortet på julkortet , Hänger ni med ?! ;D


Anyway.

Nej nu ska jag duscha och plocka undan min data, så jag får se left4dead nån jävla gång, väntat skitlänge nu !



BraTackHej/ Elin


Snö.

Tant Elin gillar bara snö av TVÅ SMÅ anledningar  1. Det är varmare när det snöar än när det regnar 2. det blir lite ljusare ute .

THATS IT !

Idag när jag var på väg till hus nummer två en bit utanför stan halkade en tjej och kröp runt som en jävla iller  och försökte ta sig upp. Tänka sig att jag tyckte det var så roligt att jag inte märkte var jag satt fötterna och vips så låg jag där på marken ,helt ensam och såg övergiven och hopplös ut..
Det värsta när man halkar är inte själva halkningen utan det är när folk som ser en säger "ojojojoj" .
VARFÖR SÄGER FOLK SÅ !?? det gör mig så jefla irriterad, som om det inte var pinsamt nog att inte kunna hålla sig på fötterna, man får medlidande av folk som såg hela spektaklet dessutom ! Tack ska ni ha .......



Idag fick jag en julklapp av en av mina kunder =) En aladdin ask =) MUUUMS ! Den här gången tyckte jag det var säkrare att åka hem med den innan jag träffade annlo ! 


Anyway. Ny dag nya tag .

Nu börjar jobbet flyta på mer och mer också. Suzana frågade mig idag om jag ville ha mer jobb och SJÄLVKLART vill jag det . Så nu har jag fått två nya kunder den här veckan. det blir kanske ca 10 timmar eller mer + . Så det är lite skönt =)
Iallafall nu när man letar lägenheter. Har iallafall laggt en intresseanmälan på en lägenhet vid typ gasklockorna (tror jag) . Låg etta just nu, men man blir väll nerskickad i kön på den åxå som alltid annars.
SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT FÖR?! GE MIG !

Annlo och jag skulle ju till gavlegårdarna , men har inte fått tummen ur röven än... Lär väll bli snart om man säger så.

Är det bara jag som längtar till julafton ? :P Jag tjatar !


Nej , Nu ska jag dra mig tillbaka , slänga mig in i duschen och sen blire sova.
Tuff dag i morgon...........


BraTackHej/ Elin




segt

Helgen har jag och annlo spenderat hemma hos Hanna. vi skulle baka 2 tårtor , syltkakor och snickerskakor.
Blev bättre än vad man kunde tro faktiskt :P
Tårtan blev väldans tjusig !
det tog oss två dagar att göra, Men det var lätt värt det :P
Fredagen slutade i hysteri . Hanna ligger i magsmärtor på golvet för hon ätit för jävla mycket smet. annlos hundusling pissar i min plåt . Annlo stal chokladen på den ENDA snickerskakan utan nötter som jag hade laggt undan till mig, jag hade också PRECIS sagt att det va lite roligt att det var en snickerskaka utan nötter så jag kunde få smaka också. fem minuter senare snodde annlo chokladlocket , och när hon fick se min min jag gjorde kom hon på vad hon hade gjort ;D hon och hanna skrattade i tio minuter sen röck annlo bort botten (nötterna) på en annan kaka så jag skulle få smaka =) SNÄLL SÅ DÄR HON ! vet inte hur många gånger jag har sagt att jag INTE äter Nötter , men hon blir fan lika förvånad varje gång iallafall ! :D

Har hjälpt annlo tagit ut sitt löshår i veckan. Hemskt roligt, Jag råkade slita ut en slinga på henne så hon skrek rätt ut och såg ut att ha hemskt ont . sen på vägen hem satt jag och tänkte på det och skrattade för mig själv ^^ bruden framför trodde väll att jag skrattade åt nått hon sa,  för hon va väldigt noga med att vända sig om helt och blänga på mig . TVÅ gånger .
Som om jag inte har nått bättre för mig än att lyssna på random människors samtal på bussen och sitta och småfnissa åt vad dom säger ........ Jag har ett eget liv att skratta åt , People ! ;D

Snart är det julafton åxå. jag LÄNGTAR ! Köttet mormor lagar skulle sitta fint . Kom på att jag och annlo ska ut på juldagen, Men va faan, Ofta man kommer komma i klänningen då lixom !? Jag äter som aldrig förr på julafton, jag går säkert upp tre kilo på tjugo minuter ! Kom på att jag skulle ut och jogga en sväng på julafton Efter all julmat så kanske jag kommer i kläderna!

Jag och persson kanske skulle kolla på simpson maran den 26:e åxå. Trevligt när man är bakis som ett djur ;D men det ska nog gå.

i tisdags när jag jobbade hade en gubbe klivit in i hallen här hemma och stått och glott. christian hotade han och sa att han skulle slå ihjäl han om han inte gick ut från lägenheten, då hade han tydligen vänt på klacken och gått ut och terroriserat annat folk i trappuppgången. samma gubbe brukar knacka på fönstret till vardagsrummet sent på nätterna när han inte kommer in i trappuppgången och fråga om vi kan släppa in han. TRE gånger har det hänt , Varav två av gångerna va med tio minuters mellanrum.......... idiot.
Tydligen så är det nån knark kärrings Alkis karl, alltid efter han suttit på pizzerian och supit sig full kommer han hit och står och visslar och skriker till henne att öppna porten. Och då snackar vi tider som 3-4 .
Och nu hör jag att det är full rulle hos kärringen igen. orka bara sitta och knarka och dricka alkohol hela jävla dagarna. Jag ska ringa gavlegårdarna och tvinga dom att vräka dom innan jag går upp dit själv och börjar hyva ut möbler (Om dom ens äger några?) från balkongen!


JA ! JAG VILL FLYTTA !Ge mig en BRA lägenhet i stan, tack !så jag kommer härifrån.



Nu har man precis kommit hem, har varit hos ivana och marija å umgåtts lite . Väldans trevligt!
snackade om allt och ingenting i tre timmar, Mest skitsnack, men nån måste ju sköta det åxå .


Senare ska jag väll promenera / jogga hem till morsan och hämta cyckel och lämna pengar för hyran . får se hur det blir med den saken. det är ju för faan minusgrader ute =/

Film nu.

BraTackHej/ Elin


pryd

Har precis insett att jag är jävligt pryd av mig.











det skrämmer mig.




Frågetecken

VAR ÄR MIN LUUUUUUR (FRÅGETECKEN) Snart blir jag galen !




tränat.

Kom PRECIS hem från träningen. Va galet roligt när min lilla malin var med för första gången på LÄNGE!
Och till skillnad från mig som såg ut som en kossa på hal is , så gck det betydligt mycket bättre för henne =)
Tänka sig vad mycket en person kan göra allt så mycket roligare.

När vi körde rygglyft frågade jag yvonne om jag gjorde det på rätt sätt, för det kändes så enkelt. Hon sa iallafall att det va rätt, Så jag sitter och funderar på om man kanske har börjat få lite muskler lite här och var , Dom finns där , lååååångt där inne, men fungerar verkar dom göra iallafall ^^, Haha.

anyway. har städat som en galning idag , först på jobbet i tre timmar , sen hos sofi i två timmar , och sen här hemma i typ två-tre timmar .. Blev inte så mycket ensamtid över =/ men får ta igen det i morgon ;D eller efter nyår ;D haha. NejNej. Nu ska vi inte vara på det sättet inte .

Nu ska jag äta =) MUUUMS.


BraTackHej/ Elin

RSS 2.0