Less.

I helgen var han här . Hade det tydligen jobbigt, så han behövde någon att prata med.Så hela lördagen spenderade jag med att lyssna på och trösta honom.Stackarn.
 Anyway så va inte helgen någon höjdare,har mest städat och tagit det lugnt framför teven. Inget intressant för er ,med andra ord ;D
Ny vecka nya tag. Idag är det träning, så jag ska dit och kolla om benhinneinflammationen gått över än..Hoppas för snart börjar serien.
Har ingen router här hemma så vi har slagits om internet uppkopplingen ett bra tag nu, och därför jag inte kan skriva här så ofta.Eftersom WoW går före allt tydligen................................................crapspel.
Bills.Bills.Bills..
Blir så less på försäkringskassan som inte betalar ut pengarna i tid. Antingen är det deras fel eller så är det sura arbetsförmedlingen osm inte lämnat in lappen i tid....Sämre system får man ju leta efter.Verkar inte förstå att folk måste betala räkningar och annat skit i tid,Och att elräkningen kommer i början av månaden,va va det för IDIOT som kom på det då? skamligt.
Lan? Ryktas att det ska bli lan här på fredag tills nästa söndagen.Eller ja, zundell kommer hit med datan och andersson kommer och går som han vill =) så vette fan om man kan kalla det lan ;D
Men det ska bli rätt najs iallafall.
Nu har jag inte tid att skriva mer nonsens. måste laga mat och packa.

Puss hej / Elin


Fest

Jajjemenn, det va de! Jag annlojs och cicci drog hem till chrilluz ,Blev mest ölspel med cicci i avlägsna köket och där fick man höra både det ena och det andra skvallret allt eftersom drinkarna slank ner.haha ;)
Men iallafall så fortsatte festen ner på slick där vi dansade och skämde ut oss ;D
Hände inte så mycket (Som jag minns) men å andra sidan va jag inte så full heller ^^
Anyway.
Idag blir det bara lugnt,ska köpa hem lite götta ch sitta och svälla i soffan framför teven.
Så om annlo vill ut får hon nog gå ut utan mig idag =(
vill ha stefan och kristers rulle- Bröstsim och gubbsjuka! GE MIG! =( hittar den inte var jag än letar =(

Nu blire cs så lära dra ifrån datan.

Bratackhej / Elin


Blir så trött på vissa folk som aldrig kan ställa upp när det behövs.
Vissa är ju tydligen mer värd än andra.iallafall i den här personens ögon.
Jag tänker då aldrig ställa upp för dig i framtiden när du behöver det.Trodde du det trodde du fel. You make me SICK!blir Så jävla äcklad.

Benhinneinflammation och möhippa

Är PRECIS vad jag råkat ut för.Precis när vi äntligen har kört igång utomhus.Spelade min första match på typ 6 år i söndags,en träningsmatch mot damer div 5 (minns inte vart dom kom ifrån)men det gick skitbra :D Vi vann med 2-0 =) jag fick in rätt fina tacklingar faktiskt så det är jag jävligt stolt över,hehe.  Är så tråkigt att jag måste stå över träningen och alla matcher ..Men men, vad kan jag göra.

Igår va jag annlo och dennis och storhandlade i vanlig ordning. Men fy helvete vad folk det var !Jag blev så tressad av allt folk att jag inte ens typ handlade häften av det jag behöver ...Men jag får väll tvinga med edvall dit igen,när det är mindre folk (Han har väll inget val!)Affären här nere i centrum ska ju stänga igen i morgon =/ Läste i tidningen att folket hade tydligen "Svikit" dom som jobbade där ,vi handlade tydligen inte så mycket som dom ville vi skulle handla för ! Men vad tror dom själv, när ett smörpaket kostar åtta kronor dyrare än på kvantum? Testa att sänka priserna på varorona, det bor inte krösusar i bomhus centrum, här bor bara folk som inte har råd med nå bättre typ.Och lite trevligare bemötande av vissa som jobbar där hade inte varit helt fel.

Anyway
Jenny -min granne kom ner till mig och tyckte att hon skulle bjuda på pizza och nån cider igår och det erbjudandet kunde man ju inte tacka nej till. I vanlig ordning blev det inte heller bara EN öl och vi började att planera hennes möhippa =) så nu har jag fullt upp med att hitta en lokal så vi kan supa och skämma ut henne lite ;)

Har precis läst Hannas och annlos blogg i vanlig ordning,tycker så synd om hanna =(  Jag trodde lixom att folk skulle tycka synd om henne och stötta henne över det som har hänt,och ja,vissa gör ju det såklart ! Men vissa andra verkar inte fatta ett skit,vilka hjärndöda idioter! Istället blir hon trakasserad,trängd och anmäld?
Hanna:Hoppas det blir bättre nu när du flyttar och kanske kan lägga allt det här bakom dig. Fattar lixom inte vad du har gjort för att förtjäna allt det här,jag är helt förvirrad vad det gäller din situation.Önskar dig och Lucas all lycka i världen!
Kram på er.


Längtar som fan efter sommaren nu =( vill ha värme så vi kan grilla,spela volleyboll,bada och fiska .Är så najs på sommaren för då vågar sig vänner som man inte sett på ett år ut. så umgås vi i tre månader,sen försvinner dom sakta in igen,en efter en,haha.lol.

Men nu ska jag fixa lite här hemma så jag kan dra till annlo.

Hade bra ! / Elin

GRATTIS! DU HITTADE HIT

Precis ! Jag blev helt plötsligt bara så less på att inte ha något att göra ,Så jag tänkte att jag skulle få tyst på ann-louise och fixa en blogg!
Och NEJ, jag är inte alls insatt och pallar inte lista ut hur man gör för att min sida ska bli såååå mycket snyggare.
Det tog tillräckligt lång tid att försöka lista ut hur man skulle göra med en massa jävla koder och skit, så jag ger upp.
Jag får väll ta mig en tur till Hanna jag med när jag vill ha nått roligt fixat, inte för att det blir i morgon, Men kanske i framtiden.
Men nu har jag inte tid att skriva mer iallafall, så håll till godo!



//Elin


RSS 2.0