Sugen.

Hej Hej Hallå =)
Har inte gjort nå speciellt i veckan så har inte något speciellt att skriva om här, Men jag kan väll skriva nå skit som utfyllnad iallafall ;D nått ska jag väll komma på xD

I morse (Hanna, Klockan va tio, så jag får använda ordet "morse" denna gången  ;) ) cyklade jag till stan med cicci. Först blev det näringen till hennes pappas jobb, sen till stan för att vara korrekt.
sen gick vi runt där och jag tror fan att cicci provade ALLA ljusrosa klädesplagg det fanns i nästan alla affärer, tills hon nöjde sig med lite mindre rosa kläder ;D shopping törsten måste ju släckas på något sätt :D
Efter att hon var klar så började det ju SJÄLVKLART att regna som Faa-an, BARA för att vi cyklade till stan !
Kom iallafall hem runt halv fem tiden , och bestämde med cicci att vi visste orkade dra ner till kastvallen och vara med på träningen.

Det tog lite tid för cicci att inse hur sugen hon var på fotboll , Men jag lyckades få henne att tagga till ;)

Hon drog och gratta sin farmor som fyllde år medans jag halvsov framför teven, cicci ringde och sa att hon skulle ta bussen direkt från stan till träningen och det tyckte jag lät som en bra ide. Men SJÄLVKLART skulle det krångla till sig bara för att jävlas. Cicci missade bussen och jag fick cykla och hämta henne vid kvantum, sen åkte man pekethållare hem till mig , slängde mig på hojjen och drog iväg till träningen
va tvungen att berätta för tränarn om hur många kilo cicci hade cyklat med idag från kvantum hem till mig (Jag , cicci och hennes väska) micke garvde och sa " Stål Cicci " Vad han nu menar med det :S :D hahahaa.. HEMSKT JOBBIG DAG !

 I morgon blire lite träning här hemma ,En sväng in till stan , till affären men sen blir det fiska =D sen tänkte jag ligg strejka i min säng hela jävla kvällen, Men har ju lyckats att bli så hurtig nu för tiden så vi får se hur det blir med det , man måste ju vila så man inte är helt slut på lördag, för då jävlar smällder det !
 Jag och mimmi ska suga i oss en flaska Tequila =) vi blir så mysiga pinsamma när vi dricker det  xD hahaha. Mycket tok. Det kan komma att bli väldigt intressant för folket som är där ,haha.
Ändrade planer inför lördagen åxå =/ Min tränare tyckte att jag skulle vara med och spela match på lördag istället för att sälja bingolotter, lät så hemskt roligt när han frågade :
"elin, Du kan väll vara med på matchen på lördag? "
"-Men jag MÅSTE SÄLJA !" (Man ville ju inte missa festligheterna hemma hos hanna lixom , Kattastrof tykte jag , men fick reda på att matchen var klockan elva så jag sa att jag skulle ställa upp på match.) Micke tyckte iallafall det var hemskt roligt när jag vände mig till cicci och gormade "- DÅ HINNER JAG SUPA NER MIG IALLAFALL DÅ !".

Är så skönt på träningarna nu för tiden, Alla vet ju att det inte är speciellt lätt att komma in som "ny" i ett lag som har hållt igång ett tag, Och i början var det inte så hemskt roligt heller. Men nu är stämningen bra och jag trivs väldigt bra och att träna är inte jobbigt längre utan roligt ! Var längesen man tyckte att tex löpning var roligt, men så äre i det här laget.
Tom Cicci är med på teknik övningarna , och då måste det vara roligt ;) haha.
Nog om det .
Nu ska jag lugna ner mig och spela mina "tyska virus spel" ( Som christian brukar säga :P ).Sen blire sova utav !



See you soon , bitches ;)


BraTackHej! / Elin



Galen låt

Satt och kolla runt lite på Inet och HELT plötsligt såg jag den här Helt GALNA låten ;D den kommer jag lyssna på hela jävla sommaren iallafall ;D Kolla in den här : http://www.jesper.nu/filmer/musikvideos/5878-DiscoCrew__Husvagn/

Hade bra bitches ;)


BraTackHej / Elin

SkillZ!

Tjabba.
I veckan har jag hunit med rätt så mycket..
Va hos annlos karl och hjälpte annlo attstäda ordning och dona lite , slutade med att vi spelade Buzz för det va mycket roligare än att städa tyckte vi :P  ROLIGASTE SPELET EVER! :D
Sen var jag tvungen att dra iväg på träningen, fick beröm av micke :D stolt jag blev då ;D haha.


Igår va jag till Tierp en sväng och hjälpte till med en flytt. Vi va iväg och käkade på Brorsans , å så jävla gött va det !
sen var vi iväg och kollade på strutsar på nån struts farm där i närheten. rätt så roliga strutsarna, linnea sprang ikapp med den ena trutsen, det såg väldans roligt ut ;D
Sen gjorde vi inte så mycket mer , inte jag och linnea iallafall. vi va så trötta så vi kolla på nå program/rulle som hette "Alfie" (Som va helt galet bra btw).Sen drog vi oss hemmåt.

Idag har farsan varit här och fixat med hojjen , Jag ringde han i onsdags och skrek att jag skulle sparka sönder den och hyva in den i skogen om han inte gjorde något åt att den gnisslar :P Men nu har han fixat och den är gnisselfri ! Jajjemenn!
Vet inte vad som händer senare idag =/ jag skulle vilja fiska, men troligtvis är nog jag den enda som har lust med det , som vanligt :/ men sånt får man tåla när man är lite av en karl ;D Kanske kan tvinga med mig christian om jag har Tur, Men han har väll inget val iallafall;D Hahah

Hoppas på att träffa på andersson ,snarast så jag kan få min tatuering jag vill ha =) lova han att han skulle få göra den på mig,så kan ju inte banga ur nu , Bara lite tråkigt att jag typ inte kommer kunna tvätta håret ordentligt på en vecka, för att jag vill ha den i nacken, det stör mig lite =/ Uscha.


Motivet jag vill ha i nacken fast helsvart.
Står för mitt stjärntecken "kräftan".



Anyway.
Är Taggad som fan tills festen den trettionde. Då JÄVLAR äre ON  ;D
Annlo har ju utmanat mig, så hon ska få se vem som blir fullast.
Men priset som man vinnerär inte så roligt... "En helvetes Baksmälla" kan jag nog klara mig utan, Men vad gör man inte för att vinna ;)




BraTackHej! / Elin

VAD FAN HÄNDER !?!??

Nu jävlar.
Nu blir jag HELT psyk i huvet.
Vette fan vad som händer nu.

Vidrigaste jag sett

http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE&feature=fvst


Tycker som jenny, Att man borde typ få ett "barn Licens" eller något sånt  innan man får skaffa barn.
Dagens sanning.



Vidriga människor.




/ elin

Oduglig?!

Hej Hej Hallå =)

Idag har jag varit och städat på firman i vanlig ordning, och jag tycker faktiskt att jag ska ha lite cred för att jag cyklade i morse !
Cyklade ner på stan ,till arbetsförmedlingen med, man lär vara rädd om de små kronorna man får.
And Guess what !?
Jag var nummer 2 först på plats ! Helt unbeliveble ! det är lixom MIG vi talar om här, inte den mest morgonpigga människan inte !
När jag kom hem sov jag en halvtimma sen titta Jenny in och tyckte vi skulle rensa i rabatten och så blev det , så mimmi kom förbi på väg hem från jobbet ,solade och snacka lite skit.
Sen tyckte jag att eftersom det är sånt fint väder ute bestämde jag mig för att vara INNE och sitta vid datan. Jag pallar fan inte när det är så här varmt ute, iallafall inte när man har en tendens att klä på sig massa kläder när det är varmt ute och har väldigt lite kläder när det är vinter ;D Jag verkar aldrig bli nå klokare ^^,
Anyway så ringde farsan hälsovårdscentralen åt mig idag ang mina benhinnnor. Men dom hade inte tid förrns den andra JUNI ! japp, ni såg rätt, J U N I , då tänkte jag WTF !?Jobba lite fortare då ffs !


Igår kom christian hem och hade fetaste skrapsåret på vaden och lite småsår lite överallt.
Han hade tydligen fallit för anderssons övertalningsförmåga och gjort som andersson säger, och då går det oftast illa;D
Andersson tyckte att christian skulle testa ta upp crossen på B hjulet och självklart så gjorde ju christian det och halkade och slog sig.
Så våran häxdoktor Jenny fick blanda ihop en massa örter som christian skulle badda på såret så det läker fortare och inte blir infekterat. . Tur att vi har våran Häxdoktor på övervåningen ;)
Nej,nu ska jag spela lite så får vi se vad som dyker upp till kvällen när det är lite kallare ute =)



BraTackHej / Elin

Trevligt trevligt.

Halloj. Har inte haft tid att skriva så mkt nu i veckan eftersom JAG HAR VARIT UTE OCH HAFT TREVLIGT ,tro det eller ej, Men jag har vittnen !
Har blivit mycket fotboll i veckan. Först med polarna på trekanten och sen träning i torsdags, Men jag överlever...troligtvis.
Idag va jag iväg till domstolarna och stötta hanna, men det var nog det sämsta jag varit med om på länge =/ tog bara typ 5 minuter för dom, så var dom klara. Men det var LÄTT värt det iallafall :D
Har gjort mycket idag så jag fattar mig kort:
Efter domstolarna bar det av till mimmi på porten för att umgås lite när hon hade lunch.vi åt glass.
efter det drog vi hem till hanna.vi åt glass där med.
efter det drog vi till valbo och kolla på lite möbler och käka korv på ikea, efter det ,åt vi glass.
sen åkte vi och fiska . Jag fick första fisken OFC ,för jag äger ! ;D
sen drog vi till bahli garden (stavning?) ,mimmi bjussa ;D Tnx sweet.
sen drog vi hem och kolla hockey. sverige förlora. mimmi ringde dennis och sa " KÖP GODIS" . dennis kom med godis. Mimmi ,elin äta godis.mimmi och dennis gå hem och sova.
snart elin sova =)

Det var min dag i sin korthet ;D
I möra ska jag ner till kastvallen och agera säljare på loppisen. det ska väll bli trevligt , men inte om det regnar. då tänker jag hunger SITT strejka ! ;D haha.
Första serie matchen i morgon med, det ska bli spännande trots att jag inte ska vara med, men jag ska hejja på iallafall ;D
Inget annat att berätta för tillfället förutom att jag ska lägga mig nu. ska ju upp tidigt i morgon .







Don´t Bother,ill be fine.



BraTackHej / Elin

TröttMössa

Är trött som fan , men va tvungen att kolla lite på youtube innan jag skulle sova ;D
gammal men MÅSTE ju bara ses http://www.youtube.com/watch?v=XFmSffD3_JM&feature=related 
har kollat på den 1337 ;) ggr nu ;D Haha.




Sova nu .
BraTackHej/ Elin

Ärru snygg !?

Vad fan är det för fel på folk ? Ingen verkar ha något innanför pannbenet längre. Antingen så pundar folk (som jag aldrig trodde skulle göra det) eller så vandaliserar dom och misshandlar sina flickvänner ?! tacka fan för att man umgås med rätt folk,Tycker bara synd om folket som inte gör det .. Man hade ju sina funderingar om människan, Men inte trodde jag att något som det här skulle hända. Jag blir helt förvirrad och förbannad över att jag inte var där och att det var just du som hamnade i den här skiten.
Men du vet ju att jag alltid finns här för dig . love you <3



BraTackHej / Elin

Sliten.

Hej hej hallå. Idag är man rätt sliten, har varit i stallet flera dagar i rad , så nu får jag äntligen den välbehövda vilan.
Igår va vi ju å firade linneas födelsedag i stallet, sen grillade vi och sen satt vi igång och rensade bort massa pinnar och sånt skit. David och Persson kom dit med och satt å solade å snacka lite skit som vanligt.
Jag hann inte ens komma hem innan jag följde med jenny och hennes andra polare för att grilla. det var rätt trevligt förutom att dom va lite fullare än mig , Men det gick bra iallafall. Jag tyckte inte att jag orkade dricka .
Hade såååå jävla ont i benen att jag knappt kunde gå igår. Uscha. Nästa helg börjar serien :D Då jävlar blire fotboll för hela slanten! ;D
NajNajNaj, nu ska jag lägga mig och glo på teve igen , Pallar fan inte att göra nått annat vettigt :P

BraTackHej / Elin

RSS 2.0